Glutenfria pepparkakscupcakes (ca 20 st) 100 g rumsvarmt smör 1 dl farinsocker 1 dl strösocker 2 ägg 1 tsk finmalen psyllium, tex fiberhusk eller Premium Psyllium 1 tsk malen kanel 1/2 tsk malen ingefära 1/2 tsk malen kryddnejlika 1/2 tsk malen kardemumma 1/2 dl lingonsylt 1 1/2 dl gräddfil 1 tsk bikarbonat 3 dl glutenfri mjölmix (jag använder Semper mix) Frosting: 40 g rumsvarmt smör 2 1/2 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 75 g cream cheese Lingon till dekoration Vispa ihop smöret med farin- och strösockret. Knäck i äggen ett i taget och vispa till en fluffig smet. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda till en jämn smet. Klicka ut smeten i muffinsformar, fyll formarna till ca 3/4 med smet. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. Låt svalna. Vispa ingredienserna till frostingen krämigt med elvisp. Spritsa eller bred ut frostingen på muffinsarna. Dekorera med lingon. Andra populära julrecept: Glutenfria lussekatter Glutenfri saffranskladdkaka Glutenfri mjuk pepparkaka Glutenfria skurna pepparkakor