Julafton närmar sig med stormsteg och det är hög tid att börja med julgodiset om du inte redan gjort det. Jag gör massor av julgodis varje jul, det är så roligt och mysigt och förstås gott 😋 Dessutom går det mesta snabbt att göra vilket är tacksamt när man vill hinna med så mycket som möjligt på kort tid.Förutom knäck där jag använder ett klassiskt recept med lika mängder grädde, socker och sirap så har jag samlat mina favoritrecept på julgodis på länken här nedanför. Kika in där och inspireras och välj ut några sorter att göra till jul!MINA BÄSTA RECEPT PÅ JULGODIS De sorter som jag hunnit med hittills i år är knäck, wienernougat, snickersrutor och bountybollar. Jag brukar också smälta lite extra choklad när jag ska doppa bountybollarna och i chokladen som blir över rör jag ner salta jordnötter, hasselnötter eller valnötter och lägger upp i små klickar på en bricka med smörpapper. Jättegott och enkelt "bonusgodis" när man ändå är igång. Det är även dags att griljera julskinkan. Så här gör jag min griljering: Glutenfri griljering till julskinka Scrolla ner till nästa inlägg så hittar du ytterligare ett gott recept på ett julgodis!Följ mig på Instagram: @glutenfriagodsaker och Facebook: Glutenfria Godsaker för mer glutenfri inspiration, de senaste uppdateringarna och tips på fler glutenfria recept.GOD JUL! ❤️