Glutenfria våfflor (10 st) 75 g smör 110 g (2 dl) majsstärkelse 120 g (2 dl) glutenfri mjölmix, tex Lailas eller Finax 2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 400 g (4 dl) mjölk 2 ägg Smält smöret och låt svalna lite. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Vispa ner mjölken. Knäck i äggen i smeten och vispa ihop. Tillsätt det smälta smöret och vispa till en slät smet. Pensla ett våffeljärn med smör och grädda gyllenbruna våfflor. Servera med dina favorittillbehör, jag tycker att det är gott med sylt och grädde eller bär, banan och nutella. Tips på andra glutenfria våfflor: Glutenfria kanelbullevåfflor Naturligt glutenfria våfflor Glutenfria nutellavåfflor Glutenfria kokosvåfflor Glutenfria mandelvåfflor Glutenfria våfflor med brynt smör Glutenfria frasvåfflor Glutenfria bananvåfflor