Jag älskar att äta det här brödet med jordnötssmör eller cashewnötssmör på så det är ett tips som pålägg om du gillar det. Banan och nötter är en så god kombo tycker jag, det blir perfekt som ett mättande mellanmål. Tips! Följ mig på Instagram, Facebook och Pinterest för mer glutenfri inspiration och fler glutenfria recept.Enkelt glutenfritt bananbröd450 g filmjölk1 banan (100 g utan skal)70 g (1/2 dl) mörk sirap (kan minskas till ungefär hälften)1 tsk bikarbonat1/2 tsk salt375 g (6 1/4 dl) glutenfri mjölmix (jag använder Finax basmjöl)Mosa bananen.Rör ihop filmjölk, mosad banan och sirap i en bunke.Tillsätt bikarbonat, salt och glutenfri mjölmix och rör ihop tills allt blandat sig.Häll den lösa degen i avlång bakform (1,5 liter), smord med smör eller täckt med bakplåtspapper.Grädda brödet i nedre delen av ugnen i 200 grader i ca 50 minuter. Låt svalna en stund i formen, stjälp sedan upp det ur formen och låt det helst svalna helt på galler under bakduk innan du skär upp det. Brödet innan det gräddas. Det nygräddade bananbrödet. Låt det svalna några minuter i formen innan du stjälper upp det på galler och låter det svalna helt. Brödet får en otroligt god smak och bra konsistens tycker jag. Mjukt inuti och en lite hårdare skorpa.Önskar er en mysig helg!