Du har väl inte missat att jag finns på Instagram, Facebook och Pinterest? Följ mig där för mer glutenfri inspiration och recept! Enkelt glutenfritt tunnbröd (6 st) 240 g (4 dl) glutenfri mjölmix (jag har använt Finax röda men går bra med andra sorter också) 6 g (2 tsk) fiberhusk 200 g (2 dl) mjölk 15 g (1 msk) rapsolja Ev. en nypa salt Blanda mjölmix, fiberhusk och eventuellt lite salt i en bunke. Tillsätt mjölk och olja och rör ihop till en deg. Låt vila i ett par minuter. Ta upp den kladdiga degen på ett bakbord mjölat med mjölmix och mjöla degen runtom. Dela den i 6 bitar och kavla ut varje bit till en tunn rund kaka. Använd gärna en kruskavel. Mjöla ordentligt så att degen inte fastnar. Grädda tunnbröden i en torr stekpanna på medelvärme, några minuter på varje sida tills det får lite färg. Tips på fler snabba glutenfria bröd: Glutenfritt snabbt stekpannebröd Glutenfria snabba kesofrallor Glutenfria scones Glutenfria snabba majsbröd Bästa glutenfria filmjölksbrödet! Glutenfritt snabbt bröd med lingon