Annons

Fira rulltårtans dag!

Visst förtjänar rulltårtan en egen dag så gott som det är! Jag älskar rulltårta inte bara för att det är himmelskt gott utan också för att det är så enkelt att baka och går snabbare än det mesta. Dessutom går det att variera rulltårtan med alla möjliga fyllningar och smaker. Här kommer länkar till mina godaste rulltårtor, välj din favorit att fira rulltårtans dag med!

Du missar väl inte att följa mig på Instagram för mer glutenfri inspiration.

Glutenfri rulltårta med nutella och jordgubbar

En rulltårta som känns somrig och god är glutenfri nutellarulltårta med jordgubbar. Eller bara en enkel glutenfri jordgubbsrulltårta.

Annons

En favorit hos mig är glutenfri drömrulltårta fylld med en drömmigt god smörkräm. Den blir om möjligt ännu godare genom att addera daim i smörkrämen, prova att baka en glutenfri daimrulltårta om du gillar daim.

Annons

Glutenfri daimrulltårta

Något som jag tycker är gott tillsammans är hallon och lakrits. Om du tycker som jag måste du prova att baka en glutenfri hallon- och lakritsrulltårta.

Glutenfri hallon- och lakritsrulltårta

En annan favorit som alltid gör succé är glutenfri kanelbullerulltårta. Ett snabbt och enkelt alternativ till glutenfria kanelbullar och det smakar minst lika gott!

Glutenfri kanelbullerulltårta

Annons

Eller varför inte lyxa till det lite extra och baka en härlig glutenfri blåbärsbudapest.

Glutenfri blåbärsbudapest

Oavsett hur du väljer att fira rulltårtans dag önskar jag dig en fin dag!

Kram Anneli

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar