Annons

Följ mig på Stowr!

Ni har väl inte missat den nya digitala recepttjänsten Stowr? Den är ett smart verktyg där du kan samla alla dina favoritrecept på ett och samma ställe. Stowr finns både som iOS-app och webbsida vilket gör det möjligt att komma åt recepten var du än befinner dig. Själv samlar jag alla mina favoritrecept på Stowr, både mina egna recept och andras.

Detta inlägg är ett samarbete med Stowr.

Stowr

Förutom att samla, strukturera och organisera alla dina recept på Stowr kan du även söka efter specifika recept, upptäcka nya favoritrecept och få massor av inspiration. Om du hittar ett intressant recept på nätet sparar du enkelt ner det till din Stowrprofil med en knapptryckning. Du har sedan tillgång till receptet både på mobilen, datorn och surfplattan. Enklare kan det inte bli!

Annons
Annons

Du kan dessutom dela med dig av dina receptsamlingar till dina vänner och ta del av dina vänners recept. Du kan också följa dina favoritkonton, till exempel kan du följa mig för att se alla mina recept och receptsamlingar som jag har på Stowr. Tjänsten är självklart gratis. Förenkla din vardag och registrera en användarprofil på Stowr redan idag!

stowr

Dela på:

Annons
Annons
Annons

ANNONS

Ge bort en prenumeration och få en gåva

Läs mer och beställ här

Julkampanj 2019

På prenumerera.se hittar du tidningar och prenumerationer för alla smaker. Bland våra kända varumärken finns bland annat Hemmets Veckotidning, Allas, Femina, Allers, Elle, Året Runt och Måbra. Just nu får du en fin julgåva på köpet.

Läs mer och beställ här

Annons

Laddar