Annons

Glad Alla Hjärtans Dag!

Här kommer tips på glutenfria recept som passar bra till Alla Hjärtans Dag. Att baka något gott till de man tycker om är ett av de bästa sätten att visa kärlek tycker jag. Jag önskar er en fin och kärleksfull Alla Hjärtans Dag och tack för all kärlek ni ger mig!

Anneli Andersson

Starta dagen med en mysig frukost med goda och fina glutenfria hjärtbröd. Eller varför inte glutenfria scones som du stansar ut med pepparkaksform så att de blir hjärtformade.

Glutenfria hjartbrod

Till fika passar glutenfria kärleksmums perfekt. Det är mångas favorit och ett uppskattat sätt att visa kärlek på. Även glutenfria mazariner med rosa glasyr och hallonsmak passar bra till Alla Hjärtans Dag.

Annons

Glutenfria mazariner

Annons

Ett annat tips är att baka med geléhallon eller geléhjärtan. Till exempel glutenfria geléhalloncupcakes eller glutenfri kladdkaka med geléhallon.

Glutenfria geléhalloncupcakes

Glutenfri kladdkaka med geléhallon

Glutenfria räkbakelser i form av hjärtan eller glutenfri smörgåsrulltårta är gott och fint att servera som en lättare middag eller lunch.

Glutenfri räkbakelse

Annons

Glutenfri smörgåsrulltårta

Om du vill baka småkakor rekommenderar jag glutenfria chokladsnittar med hallon och som avslutning på Alla Hjärtans Dag-fikat är en rosa glutenfri prinsesstårta oslagbar.

Glutenfria chokladsnittar med hallon

Glutenfri pinsesstarta

Jag önskar er en riktigt mysig, romantisk och kärleksfull Alla Hjärtans Dag med många goda glutenfria godsaker!

Annons
Dela på:

Kommentarer till “Glad Alla Hjärtans Dag!”

  1. Sophia skriver: 15 februari, 2020

    Bakar du något med tanke på candida svampens överväxt (som ju så lätt sker av socker)


Annons

Laddar