Först var jag lite skeptisk till banan i paj men det var innan jag bakade den här pajen. Den slukades i ett nafs vill jag lova och kommer definitivt att bakas fler gånger! För er som föredrar friterad banan på riktigt finns recept här: Glutenfri friterad banan Glutenfri bananpaj 2-3 bananer (jag använde 2 stora bananer) 125 g rumsvarmt smör 90 g (1 dl) strösocker 70 g (1/2 dl) ljus sirap 1 tsk vaniljsocker 1 krm bakpulver 135 g (2 1/4 dl) rismjöl Skala och skär bananerna i skivor. Fördela dem på botten i en smord pajform. Rör ihop övriga ingredienser till pajen i en bunke. Bred ut smeten över bananskivorna. Grädda pajen i mitten av ugnen i 200 graders ugnsvärme i ca 20 minuter, tills pajen fått fin färg. Servera bananpajen med vaniljglass. Tips! Följ mig på Instagram, Facebook och Pinterest för de senaste uppdateringarna och mer glutenfri inspiration. Pajen innan den gräddas i ugnen. Den nybakade bananpajen. Fler goda glutenfria recept med banan: Glutenfri banoffeepaj Glutenfri banankaka med choklad Glutenfri banankaka Nyttigt glutenfritt bananbröd Glutenfri banankaka med kola och daim Glutenfria bananpannkakor med jordnötssmör Glutenfria bananvåfflor