Glutenfri banansemla (2 st) 2 bananer Ca 100 g mandelmassa 1/4 tsk malen eller stött kardemumma Ca 2 dl vispgrädde Mandelspån och florsocker Dela bananerna på längden. Riv mandelmassan grovt och vispa grädden. Blanda mandelmassan med kardemumma och lite av grädden tills den får önskad konsistens. Lägg den ena halvan av bananerna på varsitt fat. Klicka ut mandelmassa längsmed hela bananen. Spritsa grädde över mandelmassan. Lägg på den andra halvan av bananerna på respektive banansemla. Spritsa lite grädde på ovansidan, strö över mandelspån och avsluta med att pudra över florsocker. Tips på andra sorters glutenfria semlor: Klassiska glutenfria semlor Glutenfria prinsessemlor Glutenfri semmelkaka Glutenfria nutellasemlor Glutenfria semmelvåfflor Glutenfri semmelkladdkaka Glutenfri semmelrulltårta Glutenfria kanelbullesemlor Glutenfri semmelpannkaka