Annons

Glutenfri banoffeepaj i glas

Banoffeepaj är som ni vet en av mina favoriter när det kommer till desserter. Ett lite festligare alternativ till banoffeepaj är att servera den i glas genom att varva ingredienserna i olika lager. Läckert, snabblagat och otroligt gott!

Glutenfri banoffeepaj i glas

Glutenfri banoffeepaj i glas (6 stora glas eller 8 mindre)
1 burk (400 g) karamelliserad mjölk
3 bananer
12 st glutenfria digestivekex
4 dl vispgrädde
2 dubbeldaim

  1. Krossa digestivekexen grovt. Skiva bananerna, grovhacka daimen och vispa grädden.
  2. Börja med att lägga en klick karamelliserad mjölk i botten på glasen. Bygg sedan på med bananer, krossade digestivekex, vispgrädde och hackad daim.
  3. Avlsluta med ett lager grädde som toppas med bananskivor och daim.

Glutenfri banoffeepaj i glas

Annons

Prova också att göra den klassiska varianten glutenfri banoffeepaj eller varför inte en glutenfri fruktoffeepaj.

Glutenfri banoffeepaj

Dela på:

Annons

Laddar