Följ mig på Instagram, Facebook och Pinterest för mer glutenfri inspiration och fler glutenfria recept! Klicka HÄR för att se filmer på när jag bakar den här bountykakan.Glutenfri bountykaka 150 g smör 3 ägg 315 g (3 1/2 dl) strösocker 150 g kokos 2 tsk vaniljsocker 1/4 tsk salt 120 g (2 dl) rismjöl eller glutenfri mjölmix (jag använder rismjöl)Topping: 200 g choklad 100 g (1 dl) vispgrädde 15 g (1 msk) smör KokosSmält smöret och låt svalna något.Vispa ihop ägg och strösocker.Tillsätt det smälta smöret tillsammans med de torra ingredienserna till kakan och rör ihop till en jämn smet.Häll smeten i en smord springform på ca 24 cm i diameter.Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 20 minuter. Ta ut kakan och låt den svalna.Grovhacka chokladen till toppingen och lägg i en kastrull tillsammans med vispgrädden. Låt smälta ihop till en chokladkräm på medelvärme under omrörning. Ta av kastrullen från plattan och tillsätt smöret.Rör tills smöret smält och bred ut chokladkrämen på kakan. Ställ kakan kallt en stund tills toppingen stelnat. Strö över kokos.Kakan går utmärkt att baka någon dag innan servering. Tips på fler glutenfria godsaker med kokos: Glutenfri kokostoscakaka Glutenfria kokosgrottor Glutenfria solbullar med kokos Naturligt glutenfria kokoscookies Glutenfria kokosvåfflor Glutenfria kärleksmums – bästa receptet! Glutenfria havrekakor med kokos