Glutenfri citron- och kokostårta 3 ägg 3 dl strösocker 2 msk citronsaft 1 1/2 dl (90 g) Semper bovete & teffmjöl 2 dl (110 g) mandelmjöl 1 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker 1 tsk stötta kardemummakärnor 1 dl riven kokos Smör och kokos till formen Frosting: 60 g rumsvarmt smör 4 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 100 g cream cheese 2 msk lemon curd Gul hushållsfärg Kokos och glutenfritt strössel till garnering Vispa ägg, socker och citronsaft vitt och pösigt. Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ner i smeten. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, strödd med kokos. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 30 minuter. Låt svalna. Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och cream cheese till frostingen krämigt med elvisp. Rör ner lemon curd och tillsätt gul hushållsfärg tills frostingen får önskad färg. Bred frostingen över kakan och garnera med kokos och strössel.