Glutenfri citronsockerkaka 2 ägg 2 dl strösocker 2 dl Semper bovete & teffmjöl 1 dl potatismjöl 1/2 msk fiberhusk 1 1/2 tsk bakpulver 1 msk vaniljsocker 75 g smör 3/4 dl mjölk 1/2 citron, skal och saft Smör och potatismjöl till formen Glasyr: 2 1/2 dl florsocker 2 msk citronsaft gul hushållsfärg ev. vatten Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda de torra ingredienserna och rör försiktigt ner blandningen i smeten. Smält smöret och tillsätt mjölken och citronsaften. Häll ner vätskan i smeten och blanda försiktigt. Häll smeten i en smord sockerkaksform mjölad med potatismjöl. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 40 minuter. Känn med en sticka att kakan är färdig, den ska vara torr. Låt kakan svalna en stund i formen innan den stjälps upp. Låt svalna helt. Blanda ihop florsocker och citronsaft till glasyren. Tillsätt vatten tills glasyren får smidig konsistens. Droppa i gul hushållsfärg tills den får önskad färg. Ringla glasyren över sockerkakan.