Missa för allt i världen inte heller mina succérecept på glutenfri fudgekaka och glutenfri fudgetårta. Glutenfri daimfudgekaka (24 bitar) 300 g smör 3 1/2 dl strösocker 3 ägg 1 1/2 dl (60 g) kakao 2 msk vaniljsocker 1 1/2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 3 dl (180 g) rismjöl 1 dubbeldaim Daimfudge: 2 dl (200 g) vispgrädde 2 dl (180 g) strösocker 2 msk (40 g) ljus sirap 100 g mjölkchoklad 75 g smör 1 dubbeldaim Smält smöret i en stor kastrull. Rör ner strösocker och ägg i det smälta smöret. Tillsätt kakao, vaniljsocker, bakpulver, salt och rismjöl i smeten och rör ihop till en jämn smet. Bred ut smeten i en liten långpanna (ca 25 x 30 cm), klädd med ett bakplåtspapper. Hacka en dubbeldaim och strö daimbitarna över smeten. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. Låt kakan svalna. Blanda vispgrädde, strösocker, sirap och choklad till fudgen i en kastrull. Tänk på att bryta chokladen i mindre bitar. Koka upp och låt massan koka tills den tjocknar, ca 20-30 minuter. Ta av kastrullen från värmen och blanda ner smöret i bitar. Rör ordentligt till en slät fudge. Bred ut fudgen över kakan. Grovhacka en dubbeldaim och strö bitarna över kakan. Ställ kallt att svalna och skär sedan i rutor. Om du gillar daim kommer du att älska mina recept på glutenfri daimkladdkaka och glutenfri daimchokladtårta.