Här fick jag hjälp av Lilly 4 år att dekorera daimglassen med maränger, frukt, bär och guldpulver. Glutenfri daimglass 4 äggulor 100 g (ca 1 1/4 dl) strösocker 40 g (2 msk) ljus sirap 2 tsk vaniljsocker 500 g (5 dl) vispgrädde 2 dubbeldaim Vispa äggulor, strösocker, sirap och vaniljsocker fluffigt med elvisp. Vispa grädden fluffig i en separat bunke. Blanda försiktigt ihop grädden med äggulesmeten. Hacka daimen grovt och vänd ner i smeten. Häll glassmeten i en form, gärna klädd med plastfolie. Frys glassen i minst 8 timmar. Ta fram och tina daimglassen ca 20 minuter innan servering. Dekorera gärna med frukt och bär. Tips på andra glutenfria recept med daim: Glutenfria daimsnittar Glutenfria havrerutor med daim Glutenfri daimfudgekaka Glutenfri banankaka med kola och daim Glutenfri daimkladdkaka