Prova också mitt recept på en klassisk glutenfri kladdkaka. Glutenfri daimkladdkaka150 g smör3 ägg2 dl strösocker1 dl farinsocker (kan ersättas med strösocker)3/4 dl kakao1 1/2 tsk vaniljsocker1/2 tsk salt1 1/4 dl (50 g) mandelmjöl1 dl (55 g) rismjöl2 dubbeldaimSmör och kokos till formenSmält smöret och låt det svalna.Rör ihop ägg, socker, kakao, vaniljsocker, salt och mjöl i en bunke.Tillsätt det smälta smöret.Grovhacka daimen och blanda ner i smeten men spara lite till garnering.Häll smeten i en smord form, ca 24 cm i diameter, strödd med kokos.Grädda kladdkakan i mitten av ugnen i 175 grader i 15-20 minuter, beroende på hur kladdig du vill ha den. Ställ kallt en stund.Garnera med resten av daimen och pudra över florsocker innan servering.Servera kladdkakan med vispgrädde. Här hittar du fler glutenfria kladdkakor: Glutenfria kladdkakor