Prova också mitt recept på en klassisk glutenfri kladdkaka. Glutenfri daimkladdkaka 150 g smör 3 ägg 2 dl strösocker 1 dl farinsocker (kan ersättas med strösocker) 3/4 dl kakao 1 1/2 tsk vaniljsocker 1/2 tsk salt 1 1/4 dl (50 g) mandelmjöl 1 dl (55 g) rismjöl 2 dubbeldaim Smör och kokos till formen Smält smöret och låt det svalna. Rör ihop ägg, socker, kakao, vaniljsocker, salt och mjöl i en bunke. Tillsätt det smälta smöret. Grovhacka daimen och blanda ner i smeten men spara lite till garnering. Häll smeten i en smord form, ca 24 cm i diameter, strödd med kokos. Grädda kladdkakan i mitten av ugnen i 175 grader i 15-20 minuter, beroende på hur kladdig du vill ha den. Ställ kallt en stund. Garnera med resten av daimen och pudra över florsocker innan servering. Servera kladdkakan med vispgrädde. Andra supergoda glutenfria kladdkakor: glutenfri blåbärskladdkaka, glutenfri nutellakladdkaka och glutenfri kladdkaka med daimgrädde.