Glutenfri falsk potatiskaka Botten: 100 g smör 2 ägg 2 1/4 dl strösocker 1 1/2 tsk bakpulver 1 1/2 tsk vaniljsocker 1 tsk fiberhusk 2 1/2 dl glutenfri mjölmix 1 dl mjölk Smör till formen Vaniljkräm: 2 äggulor 2 dl mjölk 1 msk Maizena majsstärkelse 1 msk strösocker 1 msk vaniljsocker Smörkräm: 150 g rumsvarmt smör 1 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker Garnering: 150 g mandelmassa 1 msk kakao Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i äggsmeten växelvis med mjölken. Tillsätt sist det smälta smöret och rör försiktigt till en jämn smet. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader i 15-20 minuter. Låt svalna. Gör vaniljkrämen: Blanda äggulor, mjölk, maizena och strösocker i en kastrull och låt sjuda (ej koka) tills det tjocknar. Ta av från plattan och blanda i vaniljsockret. Låt svalna. Rör ihop ingredienserna till smörkrämen och blanda med vaniljkrämen. Bred vaniljsmörkrämen över kakan. Toppa med grovriven mandelmassa och sikta över kakao.