Glutenfri födelsedagstårta Tårtbotten Vaniljkräm: 3 äggulor 1 1/2 dl vispgrädde 1 1/2 dl mjölk 1 1/2 msk maizena 1 1/2 msk strösocker 2 msk vaniljsocker Chokladpudding: 8 dl mjölk 1 dl maizena 1 dl strösocker 2 ägg 3/4 dl kakao 1 msk vaniljsocker Fyllning och garnering: 3 dl hallon + 2 msk strösocker 4 dl vispgrädde Vaniljkräm Chokladpudding Noblesse Non stop Baka tårtbottnen. Vaniljkräm: Blanda ihop alla ingredienser till vaniljkrämen utom vaniljsockret i en kastrull. Låt sjuda under vispning tills krämen tjocknar. Låt svalna och rör sedan ner vaniljsockret. Ställ kallt en stund. Chokladpudding: Blanda alla ingredienser i en kastrull. Sjud under vispning, passa noga så att det inte börjar koka för då koagulerar äggen. Ta av kastrullen från plattan när smeten börjar tjockna. Låt svalna och ställ kallt en stund. Rör ihop hallon och socker och låt stå en stund. Vispa grädden och blanda lite av grädden med vaniljkrämen. Lägg den nedersta tårtbottnen på ett tårtfat. Bred på chokladpuddingen och toppa med hallonen. Lägg på nästa tårtbotten. Bred på vaniljkrämen. Lägg på med den sista tårtbottnen och täck hela tårtan med grädde. Garnera med noblesse runt om tårtan. Spritsa grädde i en ring ovanpå tårtan och garnera med non stop i mitten.