Här hittar du också recept på en vanlig key lime pie om du föredrar det: Glutenfri key lime pie Glutenfri frozen key lime pie Botten: 100 g smör 200 g glutenfria digestivekex, köpta eller hembakade (recept HÄR) 1 dl kokosflingor Fyllning: 2 dl vispgrädde 1 burk (400 g) kondenserad mjölk 1 dl färskpressad limesaft (ca 3-4 limefrukter) Tex björnbär, limeskivor och citronmeliss till garnering Smält smöret. Krossa eller mixa digestivekexen. Blanda ihop smulorna med kokos och det smälta smöret. Tryck ut kexmassan i en pajform, ca 25 cm i diameter, i botten och upp på kanterna. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 10 minuter. Låt kallna. Vispa grädden till fyllningen. Rör ihop kondenserad mjölk och limesaft i en bunke. Vänd ner den vispade grädden försiktigt. Häll fyllningen i pajskalet och låt stå i frysen i minst 4 timmar. Ta fram pajen ca 1 timme innan servering och låt tina i kylskåp. Garnera med björnbär och citronmeliss. Tips på andra glutenfria desserter: Glutenfri kolapannacotta med nutella Glutenfri chokladmousse Glutenfri citroncheesecake Glutenfri key lime pie Glutenfri jordgubbscheesecake Följ mig på Instagram, Facebook och Pinterest för mer glutenfri inspiration och fler glutenfria recept!