Glutenfri fudgetårta 100 g smör 2 ägg 2 1/2 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver 1/4 tsk salt 1/2 dl kakao 1 1/2 dl rismjöl Smör och kokos till formen Fudge: 1 1/2 dl vispgrädde 1 1/2 dl strösocker 2 msk ljus sirap 75 g mörk choklad 75 g smör Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner resten av ingredienserna (det smälta smöret sist) och blanda till en jämn smet. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, strödd med kokos. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 20 minuter. Blanda alla ingredienser till fudgen utom smöret i en kastrull. Låt koka på medelvärme till en tjock smet, ca 20-30 minuter. Ta av kastrullen från värmen och rör ner smöret i bitar. Bred ut fudgen över kakan. Ställ kallt att stelna. Servera med vispad grädde.