Följ mig på Instagram, Facebook och Pinterest för mer inspiration! Glutenfri halloweenrulltårta 3 ägg 135 g (1 1/2 dl) strösocker 80 g (1 dl) potatismjöl 1 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver Ca 100 g mörk choklad till dekoration Fyllning: 125 g rumsvarmt smör 120 g (2 dl) florsocker 1 1/2 msk kakao 1 msk vaniljsocker Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt med elvisp. Blanda potatismjöl, vaniljsocker och bakpulver i en bunke och vänd försiktigt ner i smeten. Smält chokladen och spritsa ut som ett spindelnät på ett bakplåtspapper. Skissa gärna upp spindelnätet först på baksidan av bakplåtspapperet. Lägg bakplåtspapperet på en plåt och ställ in i kylskåpet tills chokladen stelnat. Bred försiktigt ut smeten över spindelnätet på plåten. Grädda i 250 grader i ca 5 minuter. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper och dra försiktigt av papperet så att du ser spindelnätet. Lägg kakan på ett nytt bakplåtspapper med spindelnätet nedåt. Låt svalna. Vispa ihop ingredienserna till fyllningen med elvisp. Bred fyllningen över den kalla kakan. Rulla ihop kakan från långsidan till en rulltårta. Tips på andra glutenfria recept till halloween: Glutenfri halloweentårta Glutenfria lakritsbollar Glutenfria häxfingrar