Glutenfri jordgubbskladdkaka 125 g smör 75 g vit choklad 180 g (2 dl) strösocker 2 ägg 1 msk vaniljsocker 1 tsk citronsaft En nypa salt 1/2 dl (35 g) marsanpulver (kan ersättas med mandelmjöl) 1 3/4 dl (70 g) mandelmjöl Smör och kokos till formen Ca 250 g jordgubbar 25 g vit choklad till dekoration Smält smöret i en kastrull. Lägg ner chokladen i bitar och rör tills chokladen smält. Tillsätt resten av ingredienserna utom jordgubbarna. Rör till en jämn smet. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, strödd med kokos. Dela jordgubbarna i bitar och tryck ner dem i smeten. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 30 minuter. Låt kallna. Servera med jordgubbar och vispad grädde.