Glutenfri kanelbullekladdkaka 125 g smör 3 ägg 2 1/2 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 1 tsk malen kanel 1/2 tsk stött kardemumma 1/4 tsk salt 3 dl mandelmjöl eller glutenfri mjölmix (jag tog hälften av varje) Kanelswirl: 50 g smör 1 msk kanel 1 msk strösocker Smör och glutenfritt ströbröd till formen Pärlsocker till garnering Börja med kanelswirlen: Smält smöret och rör ner kanel och socker. Låt svalna. Smält smöret till kladdkakan och låt svalna. Rör ihop alla ingredienser till kladdkakan och tillsätt det smälta smöret sist. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Ringla över kanelswirlen och dra en baksticka fram och tillbaka genom smeten för att få ett fint mönster. Strö över pärlsocker. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. (Jag gräddade min i 20 minuter och den blev kladdig i mitten, grädda kortare tid om du vill att hela kakan ska vara kladdig.) Servera kanelbullekladdkakan med vispad grädde. Prova också mina recept på: Glutenfri kanelbullekaka Glutenfria kanelbullar Glutenfria hastbullar Glutenfria nutellabullar