Kanelbullerulltårta är som kanelbullar och rulltårta i ett, snabbt och enkelt att baka som en rulltårta men så smakar det precis som kanelbullar med smak av kardemumma och fyllning av härlig smörkräm med kanel. Ett extra plus med min kanelbullerulltårta är dessutom att den är lite krämigare och saftigare än vanliga kanelbullar. Testa själv så får du se! Glutenfri kanelbullerulltårta 3 ägg 2 dl strösocker 2 dl potatismjöl eller glutenfri mjölmix (jag tog 1 dl av varje) 1 1/2 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 1 tsk stött kardemumma 1/2 dl mjölk Fyllning: 150 g rumsvarmt smör 1 dl florsocker 1 msk vaniljsocker 2 msk kanel Pärlsocker till garnering Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt med elvisp. Blanda ihop de torra ingredienserna till rulltårta i en bunke och vänd ner i smeten tillsammans med mjölken. Bred ut smeten jämnt i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i 250 grader i ca 5 minuter. Stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper sockrat med pärlsocker. Dra bort papperet som kakan gräddats på. Rör ihop fyllningen till kanelbullerulltårtan och bred ut den över kakan. Rulla ihop från långsidan till en rulltårta. Skär i bitar. Prova också mina recept på glutenfria kanelbullar, glutenfri kanelbullekladdkaka och glutenfri kanelbullekaka.