Här hittar du också mitt recept på glutenfria kärleksmums. Glutenfri kärleksmumskladdkaka 150 g smör 3 ägg 270 g (3 dl) strösocker 1 tsk vaniljsocker 30 g (5 msk) kakao 1/4 tsk salt 125 g glutenfritt mjöl, tex mandelmjöl, rismjöl, glutenfri mjölmix (det går bra att blanda lite av varje om man vill) Smör och riven kokos till formen Topping: 75 g smör 25 g (ca 2 msk) kallt kaffe 12 g (2 msk) kakao 6 g (2 tsk) vaniljsocker 180 g (3 dl) florsocker Riven kokos Smält smöret och låt svalna något. Rör ihop ägg, strösocker, vaniljsocker, kakao, salt och mjöl i en bunke. Tillsätt det smälta smöret och rör till en jämn smet. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, strödd med kokos. Grädda kladdkakan i mitten av ugnen i 175 grader i ca 20 minuter. Den ska ha stannat lite i kanterna men fortfarande vara lös i mitten. Låt kladdkakan svalna. Smält smöret till toppingen i en kastrull. Tillsätt kaffe, florsocker, kakao och vaniljsocker direkt i kastrullen. Rör om till en slät glasyr. Bred glasyren över kladdkakan och strö över kokos. Låt kladdkakan stå i kylskåp i minst 2 timmar innan servering så blir den perfekt kladdig. Tips på fler glutenfria kladdkakor: Glutenfri kladdkaka med daimtopping Knäckig glutenfri kladdkaka Glutenfri vit kladdkaka Glutenfri äppelkladdkaka Glutenfri mazarinkladdkaka Glutenfri blåbärskladdkaka Glutenfri chokladbollskladdkaka