Glutenfri key lime pie 125 g smör 200 g (22 st) glutenfria digestivekex 4 äggulor 1 burk (400 g) sötad kondenserad mjölk 1 msk vaniljsocker Saften från 4 pressade limefrukter (ca 1 dl) Smält smöret och mixa eller krossa digestivekexen till smulor. Blanda ihop smulorna med det smälta smöret och tryck ut smeten i en pajform, gärna med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter. Grädda pajskalet i 175 grader i 10 minuter. Låt kallna. Rör ihop äggulorna i en bunke. Rör ner kondenserad mjölk, vaniljsocker och limesaft. Häll smeten i pajskalet och grädda i 175 grader i 15-20 minuter. Låt pajen stå kallt i minst 2 timmar. Garnera gärna med limeskivor och vispgrädde innan servering. Prova också mina recept på andra glutenfria pajer: Glutenfri banoffeepaj Glutenfri knäckig paj Glutenfri fruktoffeepaj Glutenfri smulpaj Glutenfri äppelpaj