Glutenfri kladdkaka med daimtopping 3 ägg 180 g (2 dl) strösocker 75 g (1 dl) farinsocker (går att byta ut mot strösocker) 40 g (1 dl) kakao 1 tsk vaniljsocker 1/2 tsk salt 60 g (1 1/2 dl) mandelmjöl 65 g (ca 1 1/4 dl) rismjöl 150 g smält smör Smör och kokos till formen Topping: 50 g smör 90 g (1 dl) strösocker 1 msk kakao 1 msk mjölk 1 msk potatismjöl 1 dubbeldaim Rör ihop ingredienserna till kladdkakan i den ordning de står i receptet. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, strödd med kokos. Grädda kladdkakan i mitten av ugnen i 175 grader i 15-20 minuter, beroende på hur kladdig du vill ha kakan. Låt svalna. Blanda alla ingredienser till toppingen utom daimen i en kastrull. Låt smälta ihop på svag värme under omrörning. Bred ut toppingen ovanpå kladdkakan. Hacka daimen och strö den över kakan. Tips på andra glutenfria kladdkakor: Knäckig glutenfri kladdkaka Glutenfri chokladbollskladdkaka Glutenfri äppelkladdkaka Glutenfri kladdkaka med kolasmak Glutenfri kanelbullekladdkaka Glutenfri kladdkaka med kokosbotten