Glutenfri kladdkaka med geléhallon 150 g smör 3 ägg 1 1/2 dl strösocker 1 dl farinsocker 3/4 dl kakao 1 tsk vaniljsocker 1/2 tsk salt 1 1/4 dl (50 g) hasselnötsmjöl 1 dl (55 g) rismjöl Ca 1 dl geléhallon Smör och kokos till formen Topping: 3 dl vispgrädde 2 tsk florsocker Röd hushållsfärg Geléhallon Smält smöret och låt det svalna. Rör ihop alla ingredienser till kakan utom geléhallonen, tillsätt det smälta smöret sist. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, strödd med kokos. Tryck ner geléhallonen i smeten. Grädda kakan i mitten av ugnen i 175 grader i ca 15 minuter. Den ska vara kladdig. Låt kakan svalna. Vispa grädden med florsockret och tillsätt röd hushållsfärg till önskad rosa färg. Spritsa ut grädden på kladdkakan. Toppa med geléhallon.