Glutenfri kladdkaka med vit choklad 150 g smör 100 g vit choklad 3 ägg 2 dl strösocker 1 msk vaniljsocker 1 tsk citronsaft 1 dl (50 g) kokosmjöl 1 dl (45 g) rismjöl Smör och kokos till formen Florsocker och påskgodis till garnering Sötad creme fraiche: 2 dl creme fraiche 1/2 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 1. Smält smöret i en kastrull på spisen. 2. Lägg ner chokladen i bitar i smöret och rör tills chokladen smält. 3. Vispa ihop ägg och socker i en bunke. 4. Tillsätt de torra ingredienserna och till sist smör- och chokladblandningen. Rör till en jämn smet. 5. Häll smeten i en smord springform, ca 24 cm i diameter, strödd med kokos. 6. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 20 minuter. Täck kakan med aluminiumfolie efter en stund om den börjar få färg. 7. Låt svalna. Pudra över florsocker och garnera med påskgodis.