Glutenfri kladdkaka 150 g smör 3 ägg 3 dl strösocker 1 dl kakao 1 1/2 tsk vaniljsocker 1/2 tsk salt 2 1/4 dl (125 g) rismjöl eller mandelmjöl Smör och kokos till formen Smält smöret och låt det svalna något. Rör ihop resterande ingredienser i en bunke. Tillsätt det avsvalnade smöret och rör till en jämn smet. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, strödd med kokos. Grädda kladdkakan i mitten av ugnen i 175 grader i 15-20 minuter, beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt gärna kladdkakan stå kallt i några timmar innan den serveras. Pudra över florsocker innan servering och servera med vispad grädde. Tips på andra glutenfria kladdkakor: glutenfri daimkladdkaka, glutenfri kladdkaka med kolatäcke, glutenfri nutellakladdkaka, knäckig glutenfri kladdkaka.