Glutenfri kokostoscakaka 125 g smör 3 ägg 3 dl strösocker 1 dl kakao 1 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker 1/2 tsk salt 2 dl glutenfri mjölmix (Semper fin mix) Smör och kokos till formen Kokostosca: 50 g smör 1 3/4 dl strösocker 1 dl vispgrädde 3/4 dl ljus sirap 200 g kokos 1. Smält smöret till kakan. 2. Vispa ihop ägg och socker. 3. Tillsätt kakao, bakpulver, vaniljsocker, salt och glutenfri mjölmix. Rör sist ner det smälta smöret. Blanda till en smet. 4. Häll smeten i en smord springform, ca 24 cm i diameter, strödd med kokos. 5. Grädda kakan i mitten av ugnen i 175 grader i ca 20 minuter. 6. Blanda smör, socker, grädde och sirap till toscan i en kastrull. Koka upp och låt koka i någon minut. Tillsätt kokosen och koka upp igen. 7. Bred ut smeten över den nygräddade kakan och grädda i ytterligare ca 10 minuter, tills kokostoscan fått fin färg. Ta ut och låt kallna. Servera gärna med vispad grädde.