Om du gillar snickers kan jag också tipsa om mina recept på glutenfri snickerstårta, glutenfri banankaka med kola och daim och mitt favoritgodis glutenfria peanut butter cups. Glutenfri mjuk snickerskaka 75 g smör 1 dl (100 g) jordnötssmör 2 ägg 1 dl strösocker 1 dl farinsocker 1/4 tsk salt 1 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver 1 dl salta jordnötter, grovhackade 75 g mörk choklad, grovhackad 2 mosade bananer 2 dl (80 g) mandelmjöl 1 dl (60 g) glutenfri mjölmix, tex Semper mix Smör och kokos till formen Smält smöret och rör ner jordnötssmöret. Vispa ägg, strösocker och farinsocker pösigt med elvisp. Tillsätt resten av ingredienserna, men spara ungefär en tredjedel av jordnötterna. Rör till en jämn smet. Häll smeten i en smord form, ca 24 cm i diameter, strödd med kokos. Strö de sparade jordnötterna över smeten. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 30-40 minuter. Servera gärna med en klick vispgrädde. Vill du hellre baka småkakor med jordnötssmör så har jag recept på glutenfria jordnötskakor, glutenfria jordnötssnittar och glutenfria jordnötsrutor.