Andra favoriter när det gäller rulltårtor är glutenfri hallon- och lakritsrulltårta, glutenfri jordgubbsrulltårta och glutenfri blåbärsbudapest. Glutenfri nutellarulltårta med jordgubbar 3 ägg 1 1/2 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver 1 dl (80 g) potatismjöl Fyllning: 150 g (ca 1 1/2 dl) rumsvarm nutella Ca 1 dl vispad grädde Jordgubbar Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt med elvisp. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Bred ut smeten i en långpanna täckt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i 250 grader i 5 minuter. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper och dra bort papperet som kakan gräddats på. Låt kallna. Rör ihop nutellan med den vispade grädden och bred ut på kakan. Dela jordgubbarna i bitar och strö över. Rulla ihop kakan från långsidan till en rulltårta. Låt den gärna stå kallt en stund innan du skär den i bitar. Förvara i kylskåp.