Glutenfri påsktårta med choklad 150 g smör 2 ägg 3 dl strösocker 1 dl kakao 1 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 1 1/2 dl (60 g) mandelmjöl 2 dl (110 g) glutenfri mjölmix, tex Semper mix 1 1/2 dl kokhett vatten Smör och mjölmix till formen Chokladganache: 200 g mörk choklad 1 dl vispgrädde Garnering: Påskgodis Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt med elvisp. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten. Tillsätt smöret. Koka upp vattnet och häll ner det i smeten. Rör till en jämn smet. Häll smeten i en smord och mjölad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader 30-40 minuter. Låt svalna. Hacka chokladen till chokladganachen och lägg i en skål. Koka upp grädden och häll den över chokladen. Låt stå någon minut och rör sedan till en slät kräm. Låt svalna. Täck kakan med chokladganachen och garnera med påskgodis.