Glutenfri persikopaj 1 burk (830 g) konserverade persikohalvor (det går förstås bra att använda färska persikor också) 2 dl glutenfritt mjöl (jag använder 1 dl mandelmjöl + 1 dl rismjöl) 1 1/2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 1/2 tsk bakpulver Ca 100 g smör Skiva persikohalvorna och lägg dem i en smord pajform. Rör ihop de torra ingredienserna i en bunke och fördela blandningen över persikorna. Hyvla smöret med osthyvel och täck hela pajen med smörskivor. Grädda pajen i mitten av ugnen i 200 grader i ca 20 minuter. Tips på fler smarriga glutenfria pajer: Glutenfri favoritpaj med blåbär Glutenfri rabarberpaj med mandelmassa Glutenfri äppelpaj Glutenfri banoffeepaj Glutenfri knäckig paj Glutenfri smulpaj Glutenfri drottningpaj med choklad Naturligt glutenfri lingonpaj