Du har väl inte missat att jag finns på Instagram? Följ mig där på @glutenfriagodsaker för mer inspiration! Glutenfri rör-ihop-kaka med rabarber 150 g rabarber + 1 msk potatismjöl + 1 msk strösocker 125 g smör 180 g (2 dl) strösocker 2 ägg 1 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 80 g (2 dl) mandelmjöl 85 g (ca 1 1/2 dl) rismjöl 1 msk mjölk 20 g (ca 1/2 dl) mandelspån 1 msk pärlsocker Smör och kokos eller mandelmjöl till formen Florsocker till garnering Skölj och ansa rabarbern och skär den i bitar. Blanda rabarberbitarna med 1 msk potatismjöl och 1 msk strösocker. Låt ligga och dra medan du gör smeten. Smält smöret i en kastrull och ta av från plattan. Tillsätt strösocker, ägg, bakpulver, vaniljsocker, mjöl och mjölk. Rör ihop ordentligt till en jämn smet. Häll smeten i en smord form, ca 24 cm i diameter, strödd med kokos eller mandelmjöl. Fördela rabarberbitarna över smeten. Strö över mandelspån och pärlsocker. Grädda rabarberkakan i mitten av ugnen i 175 grader i ca 25 minuter. Tips på fler recept med rabarber: Glutenfri knäckig rabarberpaj Glutenfri snabb rabarberkaka Glutenfri smulpaj med rabarber Glutenfri rabarberkladdkaka Glutenfri rabarberpaj med mandelmassa Glutenfria rabarberscones Rabarberkompott med mascarponemousse Glutenfri rabarberpaj med hasselnötter