Glutenfri rulltårtstårta 3 ägg 180 g (2 dl) strösocker 3/4 tsk kardemummakärnor (Kockens) 1 1/2 tsk bakpulver 110 g (2 dl) glutenfri mjölmix (Lailas blå) 45 g (3 msk) mjölk Fyllning: 1 1/2 dl jordgubbssylt Garnering: 3 dl vispgrädde Bär Citronmeliss Ev. ätbara blommor, tex syren Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt med elvisp. Mortla kardemummakärnorna. Blanda ihop dem med bakpulver och mjölmix i en bunke. Sikta ner de torra ingredienserna i äggsmeten. Tillsätt mjölken och vänd försiktigt ihop till en jämn smet. Bred ut smeten i en långpanna täckt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 5 minuter. Stjälp upp tårtbottnen på ett sockrat bakplåtspapper och dra bort papperet som den gräddats på. Bred ut jordgubbssylten på tårtbottnen och rulla ihop från långsidan. Låt rulltårtan svalna. Skär rulltårtan i 12 bitar och lägg upp dem på ett tårtfat så att de bildar som en pyramid. Vispa grädden och spritsa eller klicka ut den lite här och där på tårtan. Garnera med bär, citronmeliss och eventuellt ätbara blommor.