En annan paj som jag också kan äta hur mycket som helst av är glutenfri knäckig paj, var beredd på att gästerna kommer att fråga efter receptet! Glutenfri smulpaj 150 g smör 1 1/2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 1/2 tsk bakpulver 2 dl havregryn (ren havre) 2 dl valfritt glutenfritt mjöl Ca 400 g bär 1 msk potatismjöl 1 msk strösocker Nyp ihop smöret med de torra ingredienserna till en smulig deg. Blanda bären med potatismjöl och strösocker och lägg dem i en smord pajform. Fördela smuldegen över bären. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 25 minuter. Servera pajen ljummen med vaniljsås eller glass. Tips på andra goda glutenfria pajer: Glutenfri äppelpaj med havregryn Glutenfri knäckig blåbärspaj Glutenfri rabarberpaj med mandelmassa Glutenfri matpaj Glutenfri lingonpaj Glutenfri knäckig paj Glutenfri äppelpaj