Glutenfri snabb dessert (4-6 st) 200 g färskost 4 dl (1+3 dl) vispgrädde 60 g (1 dl) florsocker 1 burk (ca 400 g) karamelliserad mjölk Ca 8-16 maränger, krossade 1 dubbeldaim, grovhackad Hallon eller andra bär till dekoration Vispa färskosten med 1 dl grädde fluffigt med elvisp. Tillsätt florsockret och vispa försiktigt lite till på låg hastighet till en len kräm. Vispa 3 dl grädde fluffigt i en annan bunke. Lägg krossade maränger i botten av dessertglas eller skålar, fyll på med karamelliserad mjölk och färskostkräm. Avsluta med att spritsa vispgrädde på toppen och garnera med grovhackad daim och bär. Tips på fler goda glutenfria desserter: Glutenfri banoffeepaj i glas Glutenfri champagnepannacotta Glutenfri chokladmousse Glutenfri kolapannacotta med nutella Glutenfri rabarberdessert Glutenfri key lime pie