Glutenfri snickerstårta 2 ägg 3 dl strösocker 100 g mandelmjöl 1 1/4 dl rismjöl 100 g smör 50 g jordnötssmör Smör och mandelmjöl till formen En nypa flingsalt Topping: 3/4 burk karamelliserad mjölk 200 g mjölkchoklad 20 g jordnötssmör 3/4 dl vispgrädde 1 dl salta jordnötter Flingsalt 1. Smält smöret och jordnötssmöret i en kastrull. 2. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. 3. Rör ner mandelmjöl och rismjöl. 4. Tillsätt det smälta smöret och rör försiktigt till en jämn smet. 5. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant (24 cm i diameter) mjölad med mandelmjöl. Strö över flingsalt. 6. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 20-25 minuter. Ta ut och låt svalna något. 7. Lägg choklad, jordnötssmör och grädde i en kastrull och smält ihop på svag värme under omrörning. Rör ner ungefär hälften av jordnötterna. 8. Bred ut karamelliserad mjölk på mandelbottnen. 9. Bred jordnötstoppingen över kolan och strö över resten av jordnötterna och flingsalt. Låt stå kallt en stund innan servering.