Strawboffeepaj är en given succé på sommarkalaset. Det är en variant av den populära desserten banoffeepaj och består av jordgubbar, kola, grädde och daim på en kexbotten. Smarrigare än så kan det knappast bli och dessutom är den superenkel att göra och kräver ingen ugn. Glutenfri strawboffeepaj100 g smält smör200 g (ca 20 st) glutenfria digestivekex1 burk (ca 400 g) karamelliserad mjölk3 dl vispgrädde1/2 liter jordgubbar1 dubbeldaimSmält smöret.Mixa eller krossa digestivekexen och blanda smulorna med det smälta smöret.Tryck ut kexsmeten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt stå kallt i minst 10 minuter.Bred ut den karamelliserade mjölken över kexbottnen.Vispa grädden och bred ut den över kolan.Rensa och dela jordgubbarna och fördela dem över grädden.Hacka daimen grovt och strö den över jordgubbarna.