Glutenfri vinbärskaka i långpanna (ca 30 bitar) 200 g rumsvarmt smör 2 1/2 dl strösocker 150 g grovriven mandelmassa 2 ägg 1 1/2 dl mjölk 1 msk vaniljsocker 1 1/2 tsk bakpulver 80 g (2 dl) mandelmjöl 190 g (ca 3 1/2 dl) glutenfri mjölmix (Semper mix) Vinbärsfrosting: 50 g rumsvarmt smör 200 g cream cheese 1 tsk vaniljsocker 4 dl florsocker Ca 3 dl vinbär Vispa smör och socker poröst. Tillsätt mandelmassan och rör ner äggen, ett i taget. Tillsätt mjölken. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Rör försiktigt till en jämn smet. Häll smeten i en form (ca 25x30 cm) klädd med bakplåtspapper. Grädda i 200 grader i ca 20-25 minuter. Låt svalna. Blanda smör, cream cheese och vaniljsocker till frostingen i en bunke. Tillsätt florsockret lite i taget och vispa krämigt med elvisp. Blanda ner vinbären (spara en del till garnering) och vispa lite till. Bred frostingen över kakan och garnera med resterande vinbär. Ställ kallt en stund och skär sedan kakan i rutor.