Glutenfria blåbärsscones (6 bitar) 180 g (3 dl) glutenfri mjölmix 50 g (1 dl) kokosmjöl (Sellton) 2 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker 1 msk strösocker 1/4 tsk salt 50 g smör 200 g (2 dl) mjölk Ca 40 g (3/4 dl) frysta blåbär Strösocker att strö över Blanda de torra ingredienserna. Finfördela smöret i blandningen. Rör ner mjölken och tillsätt blåbären. Blanda försiktigt ihop degen. Klicka ut degen på en plåt med bakplåtspapper. Platta ut den till en rund kaka, ca 1-2 cm tjock. Strö över lite strösocker, nagga och skåra kakan i 6 bitar. Grädda i mitten av ugnen i 250 grader i ca 12-15 minuter. Tips på andra glutenfria scones: Glutenfria muffinsscones Naturligt glutenfria scones Glutenfria jordgubbsscones Glutenfria stekpannescones Glutenfria morotsscones Glutenfria scones