Följ mig på Instagram, Facebook och Pinterest för mer glutenfri inspiration och fler glutenfria recept! Glutenfria bountybollar (30 st) 50 g smör 100 g riven kokos 120 g (2 dl) florsocker 50 g (1/2 dl) vispgrädde 200 g mörk choklad (jag använder bakchoklad från Fazer) Smält smöret i en kastrull. Tillsätt kokos, florsocker och grädde och rör ihop till en smet. Låt svälla i minst 20 minuter. Rulla smeten till bollar. Jag tycker att det är enklast att klicka ut smeten i 30 små högar på en skärbräda med hjälp av två teskedar och sedan rulla dem till bollar. Ställ bollarna i frysen i minst en timme. Smält chokladen och doppa bollarna i den. Låt stelna på bakplåtspapper. Förvara i kylskåp. Tips på annat gott glutenfritt julgodis: Glutenfria snickersrutor Glutenfritt marknadsgodis Glutenfritt julgodis Krispiga chokladrutor Glutenfria brända mandlar Glutenfri smörkola med flingsalt Kanderade brända mandlar