Glutenfria centergrottor (15-20 st) 125 g rumsvarmt smör 3/4 dl strösocker 1/2 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker 3/4 dl (50 g) marsanpulver 2 1/2 dl glutenfri mjölmix eller potatismjöl 15-20 st center chokladbitar Vispa smör och strösocker vitt och pösigt. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner i smöret. Arbeta snabbt ihop till en deg och ställ kallt i minst 15 minuter. Rulla ut degen till längder, skär i bitar och forma till bollar. Lägg bollarna i bakformar placerade på en plåt. Gör en fördjupning i mitten av varje boll med tex baksidan av ett teskedsmått. Lägg en center i varje fördjupning. Grädda centergrottorna i mitten av ugnen i 175 grader i ca 12 minuter. Om du vill kan du toppa med ytterligare en center när de kommit ut ur ugnen och fortfarande är lite varma. Prova även mina recept på glutenfria hallongrottor och glutenfria nutellagrottor.