Glutenfria chokladbiskvier (16 st) 200 g mandelmassa 1-2 äggvitor Fyllning: 150 g rumsvarmt smör 90 g (1 1/2 dl) florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 msk kakao 1 äggula Glasyr: 150 g mörk choklad 1 msk rapsolja Riv mandelmassan grovt på ett rivjärn och rör ihop den med äggvita till en krämig konsistens. Spritsa eller klicka ut mandelmassan till platta rundlar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 10 minuter tills bottnarna blivit gyllenbruna. Låt svalna lite innan du lossar dem från plåten. Låt kallna på galler med den släta sidan uppåt. Vispa ihop ingredienserna till fyllningen med elvisp till en fluffig kräm. Bred på smörkrämen toppigt på mandelbottnarna. Ställ kallt i minst 30 minuter. Smält chokladen till glasyren och rör i oljan. Oljan gör att chokladen blir blank och fin. Doppa biskvierna i chokladen och låt stelna i kylskåp. Prova också mina recept på andra glutenfria kakor: Glutenfria nutellakakor Glutenfria jordnötskakor Glutenfria drömmar Glutenfria hasselnötscookies