Glutenfria chokladmuffins med kolagömma (ca 18 st) 150 g rumsvarmt smör 2 dl strösocker 2 ägg 3 msk kakao 1 tsk fiberhusk 1 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver 1/4 tsk salt 4 dl glutenfri mjölmix 1 1/2 dl mjölk Ca 2 dl dulce de leche Kolafrosting: 60 g rumsvarmt smör 2 dl florsocker 100 g cream cheese 150 g (ca 1 1/2 dl) dulce de leche Vispa smör och socker vitt och fluffigt med elvisp. Vispa ner äggen, ett i taget. Blanda ihop de torra ingredienserna och vänd ner i smeten växelvis med mjölken. Fördela hälften av smeten i muffinsformar, fyll upp till ca 1/4 av formarna. Lägg i en klick dulce de leche i varje muffinsform och täck över med resten av smeten. Formarna ska fyllas till ca två tredjedelar med smet. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 10-15 minuter. Låt svalna. Frosting: Vispa ihop smör, florsocker och cream cheese med elvisp. Vispa eller rör ner dulce de leche. Spritsa ut frostingen på muffinsarna. Prova också andra glutenfria muffinsrecept: geléhallonmuffins, mazarinmuffins, pannkaksmuffins, hallonmuffins.