Här hittar du receptet på mina glutenfria chokladsnittar. Glutenfria chokladsnittar med apelsin (ca 20 st) 100 g rumsvarmt smör 90 g (1 dl) strösocker 2 1/2 msk kakao 1 tsk vaniljsocker 1/2 tsk bakpulver 150 g (2 1/2 dl) glutenfri mjölmix, tex Finax röda 1/2 apelsin, skal och ca 1 tsk saft 1/2 uppvispat ägg Pärlsocker och 1/2 uppvispat ägg till pensling Rör eller vispa smör och strösocker vitt och luftigt. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med apelsin och ägg. Arbeta ihop till en deg. Dela degen i två bitar och rulla ut till längder. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper. Platta till dem något. Pensla med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 10 minuter. Skär längderna i sneda bitar innan de svalnat helt. Tips på andra glutenfria småkakor: Naturligt glutenfria kolakakor Glutenfria drömmar Glutenfria nutellasnittar Glutenfria wienerstänger Glutenfria jordnötscookies